torstai 10. heinäkuuta 2014

Kuhaa Hauhon vesiltä 5.7

HSVU: n osakilpailu pidettiin Hauhon kalastusalueen vesillä 5.7 ja kilpailuaika oli 11-23, joten kiirettä ei pitäisi olla viiden kalan saamiseksi per laji (paitsi affenia rajattomasti) puntarille. KaLaxin venekunnat olivat vahvoilla tulosluettelossa. Tompppa ja vellu sekä Captain Hannu suunnistivat ilmoilan suuntaan, eikä suotta. Hannulla oli kisan suurin kuha 4530g ja toinenkin nätti messinkikylki kaveriksi. Tomppa ja Vellu tekivät tasaista työtä ja kuhia napsahteli tasaseen tahtiin. Sijoitus yhdeksän.
Timppa ajeli pääjoukon mukana Hauhonselälle "perinteisille" mestoille ja ammattimies hoiti sarkansa kunnialla ollen lopppusijoituksissa kolmas 9775g kuha/ahven saaliilla, jota oli höystetty 5305g haukisaaliilla.
Marko & Jr painelivat ennnakkoluulottomasti Roineen puolelle. Päivä alkoikin varsin mukavissa merkeissä, kun hetken vetämisen jälkeen kyydissä oli 45cm/1kg ja 54cm/1,5kg kuhat ja yksi haukikin kävi repäisemässä sivutönköstä litkan tapsin poikki. Hetken oli 3m gold tiger luokillaan ja otettiin miehestä mittaa. Näiden jälkeen ei tapahtumia vaikka mitä koitettiin. Tyynessä ja aurinkoisessa kelissä oli mukava kokkailla pariinkin otteeseen kalamiehille tuttu pasta carponare lihapullilla höystettynä. Nam. Venekuntia oli muuten kisassa komeat 21kpl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti