sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Meri nöyryytti KaLaxin miehiä

Mukava reissu vaikka lohia emme veneeseen asti saaneetkaan. Kostean ja tuulisen kesän väliin osui komea viikonloppu, joka tarjosi tyynen ja helteisen suomenlahden. Tomppa, Vellu ja Pertti pyörivät lauantain Porkkalassa kengän alueella, mutta tuloksetta. Timppa ja Marko lähtivät liikkeelle Rajasaaresta ja keskittyivät ennakkoonkin suosituimmaksi paikaksi veikatulle nimettömän viitalle ja sen ympäristöön. Hetken oli jo tunnelma katossa kun kala oli kiinni, mutta veneeseen asti  ei saatu kuin raksihupun sisään jäänyt syötin pää... Siinä olikin teamin ainut kontakti kalaan.

Lauantaina kellot herättivät aamulla 4:30 ja syötit laskettiin vetoon heti klo. 6:00. Tompan venekunta tuli Porkkalasta kohti Espoon vesiä ja Timpan venekunta haravoi edelleenkin Nimettömän aluetta, joskin hieman ulompana kuin ensimmäisenä päivänä. Paikkavalinta Nimettömälle oli oikea, sillä vierestämme nostettiin kaloja kyytiin ja itsellämmekin oli tärppi, mutta jostain syystä ei tarjonta kelvannut.
Raksien ja houkutinlevyjen suosituin väri näkyi olevan yksimielisesti vihreän ja kullan sävyt. Niitä roikkui lähes poikkeuksetta jokaisen venekunnan siimojen päissä.


KaLaxi, Marko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti