tiistai 11. helmikuuta 2014

Vanaja HML 5.6


Tänään leppoisa muutaman tunnin uisteluretki Miemalanselällä ja pieni tauko Virvelin rantakrouvin terassilla. Siitä lyhyt vetäisy keskustaan josta jälleen siirtymän jälkeen kaikki neljä vapaa vetoon Paikkalanlahdella. Päivän saaliina neljä haukea C&R. Isoin arviolta pari kiloa. Väsyttäjänä toimi kuusivuotias Aleksi.
Päivän erikoinen oli ensimmäinen pieni hauki, jonka nostin siimasta veneeseen. Kala roikkui nätisti peräkoukuista, mutta ilmeisesti siimassa (0,45 Sufix XL- Strong)oli joku kolhu ja meni siis poikki. No eipä siinä mitään, mutta kun sattui viemään uuden ensimmäistä kertaa vedossa olleen uistimen. Hetken jo iloitsin että uistin irtosi kalasta ja jäi kellumaan. Vene ympäri ja uistinta hakemaan. Just kun olin kurottautumassa nostamaan viehettä, se sukelsi. Vaappu yritti vielä nostaa väsynyttä kalaa pintaan, mutta sitten se virkosi ja jatkoi matkaa uistin muistonaan.
Ylimääräistä ohjelmaa tuli kun huomasimme irronneen reimarin ajautuneen kaislikkoon Miemalan selällä. Soitto 112 ja he kirjasivat tiedot. Noin tunnin kuluttua tuli järvipelastajat noutamaan merkkiä. Kalaxi Marko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti