tiistai 11. helmikuuta 2014

Kuohijärvi 20.8.
Veljesturnaus pidettiin kuohijärvellä 20.8. jossa kisailtiin isoveljet vs. pikkuveljet. Lajeina oli vetouistelu, mölkky ja petanki. Uistelu kisan aika rajattiin siten että klo. 17.00 pitää olla rannassa jonka jälkeen oli ns. mökkilajit vuorossa. Tomppa ja Tero edustivat isoveljiä (BB) ja Vellu ja Jape niitä pienempiä.
Kalakisa alkoi heti aamusta Tompalla ja Terolla karkuutuksella ja lievästi alamitta kuhalla 41 cm. Samaa selkeää karkuutuslinjaa jatkettiin (koukunvaihdoista huolimatta) päätyen päivänpäätteeksi tapahtumien määräksi 11 kpl. En muista koskaan ennen olleen kiinnijäämisprosentin noin huono! Iltapäivä oli molemmilla venekunnilla hiljainen. Kalakisa oli kuitenkin erittäin tasainen päättyen jalkapallonumeroin 0-0. Tompan ja teron saalis oli alamitta kuha ja alamitta hauki, kun Vellun ja Japen saalis oli alamitta hauki. Kuhalla alamitaksi määrättiin 42 cm, hauella 60 cm ja ahvenella 25 cm.
Mölkky päättyi murskaavin erälukemin Tompalle ja Terolle 3-0. Petankin voiton korjasivat Jape ja Vellu erävoitoin 3-1. Päätettiin otta vielä ratkaisulajiksi tikkan heitto jonka Vellu ja Jape hoitivat itselleen. Näin “poika” siirtyi seuraavaksi vuodeksi pikkuveljien haltuun.

Perjantai-illan veneenlasku.

Tomppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti